Electra

Elektrotechniek is een dynamisch vakgebied, waarin kennis, ervaring en inspringen op nieuwe ontwikkelingen zeer belangrijk zijn. We volgen deze ontwikkelingen op de voet en zijn daardoor van de meest recente technieken op de hoogte. Licht- en krachtinstallaties, moderne verlichtingssystemen. Voor het ontwerp en de uitvoering kunt u op ons rekenen.
Uw wensen staan centraal. Onze expertise staat garant voor een passende oplossing.
Voor uw nieuwe keuken is het vaak noodzakelijk dat de elektra wordt aangepast. Wij kunnen dit helemaal voor u verzorgen. Van het aanlegen van nieuwe groepen die in de meterkast apart gezekerd worden. Dit geldt voor bijvoorbeeld vaatwassers, ovens en boilers.

Voor elektrisch of inductiekoken is een 2 of 3 fase groep noodzakelijk (dubbele groep/kookgroep) dit kunnen wij ook voor u verzorgen.

Ook kunnen wij voor u een plafond met inbouwspotjes maken, schakelbare- of dimbare aansluiting voor uw verlichting maken. Maar ook het maken van wandcontactdozen voor uw koffiezetapparaat en het verplaatsen van uw mechanische ventilatie is geen probleem voor ons.

Groepenkast vervangen

Met name bij woningen ouder dan 10 jaar zult u tot de ontdekking komen dat met alle nieuwe apparatuur de meterkast niet meer aan de eisen van de moderne tijd voldoet. Wij hebben de beschikking over gecertificeerde elektriciens die precies weten welke aanpassingen gedaan moeten worden om alles volgens de wettelijke regels aan te sluiten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het aantal groepen dat in uw meterkast zit en hoeveel aardlekschakelaars u nodig heeft.

Maar krijgt u een nieuwe keuken is het natuurlijk ook heel belangrijk dat de stopcontacten op de goede plek zitten omdat anders uw apparatuur niet aangesloten kan worden.