Keuken montage

Geen enkel huis is hetzelfde en daarom moet goed worden gekeken naar welke wensen u heeft voor een keuken. Na de aankoop kunnen wij ervoor zorgen dat de keuken montage vlekkeloos verloopt en daarnaast kunnen we ook nog eventuele aanpassingen doen aan uw keuken zodat deze optimaal aan uw wensen voldoet. Wij zijn merkonafhankelijk en monteren ieder merk of soort keuken.

Duurzaam elektra en leidingwerk

Voor het beste leidingwerk en elektra in uw keuken gaat u naar de Grendel Montage. Wij zijn gespecialiseerd in leidingwerk voor keukens en staan garant voor goede kwaliteit en lange levensduur van uw keuken. Grendel Montage heeft als kerndienst het leveren van een complete service. Wij geven u advies over alles betreffende uw keuken en wij zorgen ervoor dat alles op de juiste manier wordt gemonteerd en geïnstalleerd, voordat de keuken is geplaatst.

Geen zorgen

Leidingwerk en electra voor keukens aanleggen is vakwerk en fouten zijn lastig te herstellen, omdat het leidingwerk niet gemakkelijk te bereiken is. Daarom wilt u alleen het beste materiaal en de beste montage. Wij hebben de ervaring. Naast de ervaring hebben we ook nog een uitstekend service na het plaatsen van het leidingwerk. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten als er problemen zijn of als u vragen heeft over uw keuken. Dat is voor u als klant natuurlijk erg prettig, want wij weten alles van keukens en kunnen u voorzien van het juiste advies.